Taurines

FIRA DE FALLES 2019

La fira taurina de Falles de la Plaça de bous de València per a l'any 2019 oferirà huit corregudes de bous, un festeig de piques i dos corregudes de jònecs amb picadors en un cartell on destaquen Enrique Ponce, Román, El Juli, José Mari Manzanares i Cayetano. La venda d'entrades soltes per a aquesta Fira de Falles de la plaça de bous de València començarà el dilluns 25 de febrer .

Pel que respecta a la renovació de l'abonament, continuarà comptant amb un 10% de descompte i es podrà realitzar entre el dimarts 5 i el dissabte 16 de febrer , totes dues dates incloses. Els nous abonaments, que tindran un 5% de descompte, es podran adquirir des del mateix dia 5 de febrer fins al 22 de febrer  de 10.00 a 14.00 i 17.00 a 20.00 hores de dilluns a divendres i de 10.00 a 14:00h els dissabtes en les taquilles de la Plaça de Bous.

Com a novetat, si es renoven els abonaments per internet s'obtindrà un 5% addicional de descompte, per la qual cosa aquest quedarà fixat en un 15%.

L'abonament de Falles també compta amb la correguda de jònecs que se celebrarà a la plaça de bous de València en la Fira de la Verge l'11 de maig.

Quant als festejos populars fora d'abonament, el diumenge, 10 de març, a les 11.00 hores, se celebrarà el Campionat d'Espanya de Retalls de Bous; el divendres, 15 de març, a les 22.30 hores, tindrà lloc un Concurs de Ramaderies, amb les 12 millors; i el diumenge, 17 de març, a les 11.00 hores, la plaça de bous de València acollirà la XXIV edició del Concurs Nacional de Retalls, on estaran els millors retalladors.

Tots els festejos començaran a les 17.00 hores, excepte la correguda de piques del dia 19 de març, que tindrà lloc a les 11.30 hores i la correguda de jònecs de maig que serà a les 18.30 hores. 
 
 
CARTELLS DE LA FIRA DE FALLES 2019

Dissabte, 9 de març:
Erales de Daniel Ramos per a Jesús Moreno (E.T. Albacete), Jordi San José (E.T. València), Miguel Polope (E.T. València), Jorge Martínez (E.T. Almería), Rafael León (E.T. Màlaga), Emiliano Robledo (E.T. Aguascalientes ETMSA).
 
Diumenge, 10 de març:
Bous de Victorino Martín per a Rafaelillo, Octavio Chacón i Fortes.
 
Dilluns, 11 de març:
Jònecs de Guadajira per a Juan Cervera, Ángel Téllez i Francisco de Manuel.
 
Dimarts, 12 de març:
Jònecs de El Parralejo per a Diego San Román, Miguelito i Borja Collado.
 
Dimecres, 13 de març:
 Bous de Alcurrucén per a Álvaro Lorenzo, Luis David i Pablo Aguado.
 
Dijous, 14 de març.
Bous de Zalduendo per a Antonio Ferrera, El Fandi i López Simón.
 
Divendres, 15 de març:
Bous de Victoriano del Riu per al Juli, Roca Rey i Jesús Chover que prendrà l'alternativa.
 
Dissabte, 16 de març:
Bous de Juan Pedro Domecq per a Enrique Ponce, José María Manzanares i Paco Ureña.
 
Diumenge, 17 de març:
Bous de Jandilla per a Diego Urdiales, Sebastián Castella i Cayetano.
Dilluns, 18 de març (correguda mixta):
Bous de Los Espartares per a Diego Ventura i bous de García Jiménez per a Enrique Ponce i Toñete.
 
Dimarts, 19 de març (matinal):
Bous de Fermín Bohórquez per a Sergio Galán, Leonardo Hernández i Léa Vicens.
 
Dimarts, 19 de març (vespertina):
Bous de Fuente Ymbro per a Emilio de Justo, Román i Ginés Marín.
 

Dissabte, 11 de maig:
Jònecs de Montealto per a Adrien Salenc, Marcos i el triomfador de la Fira de Falles 2019.
 

 

dissabte, 9 març, 2019 - 17:00 a dimarts, 19 març, 2019 - 17:00
dissabte, 11 maig, 2019 - 18:30
Noticies

La Sala Alfons el Magnànim de la Beneficència acollirà dilluns, 4 de febrer, a les 19:00 hores, la presentació dels cartells taurins per a l'any 2019 a la plaça de bous de València.

La Fira de Juliol, que s'obrirà el diumenge 22 amb una correguda de jònecs per a Jesús Chover, Toñete i Diego San Román, comptarà en la seua programació amb el II Certamen d'Escoles Taurines els dies 13, 14 i 21 del mes. 

Els cartells de la Fira de Juliol són els següents: 

Diumenge 22 de juliol. Jònecs de Zacarías Moreno per a Jesús Chover, Toñete i Diego San Román. 

El Centre d'Assumptes Taurins de la Diputació Provincial de València continua la seua aposta per aprofitar la plaça de bous com a nucli i cor de cultura. Així, en paral·lel a la celebració dels festejos de la Fira de Juliol , el cós de la ciutat tornarà a albergar un total de set exposicions aprofitant tots i cadascun dels racons de l'històric immoble amb possibilitats expositives.

Entre el dissabte 10 de març i el dilluns 19 del mateix mes tindrà lloc en la plaça de bous de València la Fira de Falles. El programa, presentat per l'empresa Simón Casas Production, ho componen set corregudes de bous, tres corregudes de jònecs picades, una de piques i una correguda de jònecs sense picadors.