LA NADALENCA

Aquest Nadal, i per primera vegada, arriba a València, La Nadalenca, un esdeveniment ubicat en la Plaça de Bous de València amb diferents activitats durant tot el mes de desembre i fins al dia 6 de gener de 2019. L'emblemàtica Plaça de Bous estarà coberta amb una carpa circular amb calefacció per acollir aquesta completa programació amb propostes d'oci per a totes les edats.

La Nadalenca començarà amb un mercat nadalenc denominat "Christmas Market" els dies 1 i 2 de desembre. Entre els dies 4 i 9 de desembre tindrà lloc lugar  la Beer Fest (Festa de la cervesa), en la que, a més de consumir els més diversos i exclusius tipus de cerveses, també es podrà gaudir d'actuacions musicals i gastronomia diversa.

La setmana de l'11 al 16 de desembre estarà programat el brutal espectacle "Killerland", atrevit, canalla i elegant.

Posteriorment, arribarà la setmana gastronòmica, amb la fira "Gastro Market", on, durant els dies 18, 19, 20, 21, 22 i 23 de desembre, es podrà consumir diverses tipus de menjars del món, gaudir d'una bona actuació musical o ballar en un dj set.

El dia de nadal, 25 de desembre, La Nadalenca, prepara un "tardeig nadalenc" en el que qualsevol podrà vindre després del típic dinar familiar i acabar la festa amb amics o família entre copes, rialles i música.

Per a aquells amants de l'humor i dels bons moments La Nadalenca també té preparades un programa de monòlegs: Alex O´Dogherty, Xavi Castillo, Enrique San Francisco, Miki Dkai i José Assot.

La música també tindrà el seu moment, amb dos grans actuacions. Una, de la mà dels "Mojinos Escozios" el dia 28 de desembre, els que finalitzen la seua gira "Los més grans 2018" a La Nadalenca. L'altra actuació musical és el tribut a Bruce Springsteen, de la mà de Manel Fuentes & The Spring´s Team Band, el dia 29 de desembre, on el popular presentador de "Tu cara me suena" acompanyat per una banda de músics, fa un llarg recorregut de més de dos hores pels principals èxits del mític cantant nord-americà, incloent els temes indispensables per a tot amant de Bruce Springsteen.

A més, per als més menuts també hi haurà diversos musicals infantils.

Finalment, se celebrarà un "Mercat de Reis" durant els dies 2, 3, 4, 5 i 6 de gener."

Més informació i entrades a: http://lanadalenca.com/ 

CICLE DE CINE HISTÒRIC TAURÍ
Programació cultural - Fira de Juliol 2018

El Centre d'Assumptes Taurins de la Diputació Provincial de València continua la seua aposta per aprofitar la plaça de bous com a nucli i cor de cultura. Així, en paral·lel a la celebració dels festejos de la Fira de Juliol , el cós de la ciutat tornarà a albergar un total de set exposicions aprofitant tots i cadascun dels racons de l'històric immoble amb possibilitats expositives.

L'espai de l'antiga botiga de la plaça acull estos dies la mostra "Boldún, retrats amb màgia", en la que grans toreros de les primeres dècades del segle XX copen el protagonisme. Les seues imatges i una variada recopilació d'objectes relacionats amb les seues carreres sustenten l'exposició.

En el perímetre inferior de la plaça s'han instal·lat quatre exposicions més. Dos d'elles són de fotografia: una, obra de Carlos Gómez "Litugo", plasma instants significatius o curiosos registrats durant la passada Fira de Falles; l'altra, elaborada per Mercedes Rodríguez i Sisco "Rullot", resumix el brillant discórrer del primer Certamen Internacional d'Escoles Taurines celebrat en l'última Fira de Juliol. Les dos mostres restants ubicades en l'anell de la planta baixa estan relacionades amb el món de la cartelleria taurina -se recopilen, en els vomitoris d'accés als tendidos, els cartells de la històrica temporada de 1968- i amb l'univers del bou al carrer, en aquesta ocasió amb el tradicional bou en corda com a eix.

Dalt, al llarg del perímetre del primer pis, s'exhibixen dues exposicions més. Una gira entorn dels festejos populars més arrelats en la nostra cultura. Es tracta d'una espectacular selecció d'imatges, reproduïdes a gran escala, captades per Francisco Martínez "Chesco". La sèptima i última commemora els vint-i-cinc anys d'existència d'"Avance Taurino", editorial de prolífica obra, dirigida des de la seua fundació per Paco Delgado i que celebra les seues bodes de plata aquesta Fira des d'una posició consolidada i reconeguda per tots.
 
 
 
FESTIVAL "LOCOS POR LA MÚSICA"

El festival "Locos por la Música", organitzat per Kiss FM, portarà més de quatre hores de pop a la Plaça de Bous de València el pròxim 16 de novembre. Un espectacle que s'ha convertit ja en una cita imprescindible per als amants de la música pop en espanyol i que comptarà amb les actuacions de Seguridad Social, Revólver, La Unión, Danza Invisible i La Guardia.

El concert, que començarà a les 20:30 hores, serà solidari i els beneficis aniran destinats a l'Associació "Asindown".

Les entrades estan ja a la venda en: https://www.ticketmaster.es/event/locos-por-la-musica-en-valencia- entradas/10153

L'obertura de portes serà a les 19:00 hores.

Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult

 

 

 

Pàgines