Altres notícies

GIRA GRANDES ÉXITOS Y PEQUEÑOS DESASTRES

La gira "Grandes éxitos y pequeños desastres" de Dani Martín, un dels cantants de referència en l'escena musical espanyola, arribarà a València al maig de 2018, concretament els dies 19 i 20. Així, l'artista oferirà dos concerts en la Plaça de Bous. La segona data s'anuncia en la seua web (http://www.danimartin.com.es/) sota el nom "Decir amigo". I és que aquesta actuació destacarà per les col·laboracions.

El concert del 19 de maig començará a les 22:00 hores i les portes s'obriran a les 20:00 hores. Mentres que, el dia 20, l'obertura de portes tindrà lloc a les 19:00 hores, i l'espectacle començarà a les 21:00 hores.

Els menors de 16 anys solament podran accedir al recinte acompanyats del progenitor o tutor legal.

Les entrades es poden adquirir ja en: http://www.danimartin.com.es/conciertos/

La gira "Grandes éxitos y pequeños desastres" és un recorregut pels 18 anys de carrera de Dani Martín a través de les seues cançons més conegudes, tant de la seua carrera en solitari com al capdavant de "El Canto del Loco", la banda de pop-rock que va liderar durant més d'una dècada."

dissabte, 19 maig, 2018 - 22:00
diumenge, 20 maig, 2018 - 21:00
Noticíes

"Oxígeno Tour", la nova gira de la cantant Malú, arrancarà al mes d'octubre i inclourà dates dins i fora del nostre país. A la Plaça de Bous de València arribarà el 10 de novembre.

Al 2018, quaranta anys després de la seua primera actuació, Loquillo torna als escenaris amb "40 anys de Rock and Roll Actitud", una gira que presentarà en la Plaça de Bous de València el 9 de novembre.

El festival "Locos por la Música", organitzat per Kiss FM, portarà més de quatre hores de pop a la Plaça de Bous de València el pròxim 20 d'octubre. Un espectacle que s'ha convertit ja en una cita imprescindible per als amants de la música pop en espanyol i que comptarà amb les actuacions de Seguridad Social, Revólver, La Unión, Danza Invisible i La Guardia.

El concert, que començarà a les 20:30 hores, serà solidari i els beneficis aniran destinats a l'Associació "Asindown".

Melendi estrenarà a l'agost el directe de "Ahora" i arribarà a la Plaça de Bous de València el 19 d'octubre. L'artista espanyol que més entrades va vendre al 2017 torna als escenaris a partir d'agost de 2018 amb "Ahora Tour", la seua gira més internacional, que comptarà amb 8 úniques dates a Espanya i inclourà un gran nombre de països del continent americà.

Acompanyat de la seua banda, "Los Black Betty Boys", i d'una orquestra Simfònica de 50 músics, dirigida per Carlos Checa. Així apareixerà Miguel Ríos en la plaça de bous de València el pròxim 29 de setembre, on presentarà el seu últim treball "Symphonic Rios", que dóna nom a la gira.