Altres notícies

GIRA GRANDES ÉXITOS Y PEQUEÑOS DESASTRES

La gira "Grandes éxitos y pequeños desastres" de Dani Martín, un dels cantants de referència en l'escena musical espanyola, arribarà a València al maig de 2018, concretament els dies 19 i 20. Així, l'artista oferirà dos concerts en la Plaça de Bous. La segona data s'anuncia en la seua web (http://www.danimartin.com.es/) sota el nom "Decir amigo". I és que aquesta actuació destacarà per les col·laboracions.

El concert del 19 de maig començará a les 22:00 hores i les portes s'obriran a les 20:00 hores. Mentres que, el dia 20, l'obertura de portes tindrà lloc a les 19:00 hores, i l'espectacle començarà a les 21:00 hores.

Els menors de 16 anys solament podran accedir al recinte acompanyats del progenitor o tutor legal.

Les entrades es poden adquirir ja en: http://www.danimartin.com.es/conciertos/

La gira "Grandes éxitos y pequeños desastres" és un recorregut pels 18 anys de carrera de Dani Martín a través de les seues cançons més conegudes, tant de la seua carrera en solitari com al capdavant de "El Canto del Loco", la banda de pop-rock que va liderar durant més d'una dècada."

dissabte, 19 maig, 2018 - 22:00
diumenge, 20 maig, 2018 - 21:00
Noticíes

La gira de grans recintes de Manolo García prevista per a la tardor de 2018 aterrarà en la Plaça de Bous de València el 15 de setembre, a les 21:30 hores. Les entrades per al concert de València estan ja a la venda en la direcció: https://www.ticketmaster.es/event/manolo-garcia-entradas/5961? eventId=5961&track=DiscoveryAPI&camefrom=GLS%7CGira+Manolo+Garcia&brand=gm anog

Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del progenitor o tutor legal.

Pablo Alborán presentarà en la Plaça de Bous de València el seu quart disc d'estudi, "Prometo", el 4 de juliol. El divendres 1 de desembre, a les 10 hores, es posaran a la venda les entrades per a les primeres dates confirmades del "Tour Prometo" a Espanya en una prevenda exclusiva en pabloalboran.es, i, a partir del 4 de desembre, es podran adquirir en els punts de venda oficials.

David Bisbal, un dels artistes espanyols de major èxit internacional, torna a la Plaça de Bous de València el 21 de juny per a presentar en concert el seu nou espectacle "David Bisbal Tour 2018".

Amb l'objectiu d'involucrar en la vida universitària als estudiants que s'incorporen al nou curs, un any més la Universitat de València organitza el Festival de Benvinguda amb una programació que inclou música, teatre i art. Les activitats que s'hi organtizen són una bona oportunitat per entrar en contacte amb altres estudiants i integrar-se.

Cartell de la correguda de jònecs que tanca la temporada en la Plaça de Bous de València en octubre.

Dilluns, 9 d'octubre: Jònecs de Los Chospes per a Fernando Beltrán, Jesús Enrique Colombo i Ángel Téllez.