Altres notícies

PABLO ALBORÁN, EN CONCERT

Pablo Alborán presentarà en la Plaça de Bous de València el seu quart disc d'estudi, "Prometo", el 4 de juliol. El divendres 1 de desembre, a les 10 hores, es posaran a la venda les entrades per a les primeres dates confirmades del "Tour Prometo" a Espanya en una prevenda exclusiva en pabloalboran.es, i, a partir del 4 de desembre, es podran adquirir en els punts de venda oficials.

Les entrades per al dia 4 es poden adquirir a: https://www.ticketmaster.es/event/pablo-alboran-entradas/5485?eventId=54...

Les del dia 5 estan disponibles a: https://www.ticketmaster.es/event/pablo-alboran-entradas/5731?eventId=57...

Els menors d'edat de 16 i 17 anys han d'anar amb autorització firmada per part dels seus pares o tutors legals per a accedir al concert. Els menors d'edat de menys de 16 anys han d'anar acompanyats dels seus pares o tutors legals i amb l'autorització firmada per part dels seus pares o tutors legals per a accedir al concert.

L'esperat nou àlbum del músic malagueny es va publicar el passat 17 de novembre. Amb ell, Pablo Alborán tornava després de dos anys d'absència. L'artista que ha revitalitzat la música pop en espanyol dels últims anys ha tornat amb molta força amb una obra personali sorprenent. "Prometo" és el resultat de dos anys de reflexió en què Pablo ha crescut com a artista, un àlbum en què està tot el que ha convertit la seua música en un fenomen mundial, però també totes les noves influències resultat de la seua curiositat i evolució musical.

Totes les cançons de "Prometo" van ser compostes en l'últim any i mig. "En eixe període van sorgir moltes cançons molt distintes. Algunes han entrat en l'àlbum i altres, no. Hi ha balades, cançons mogudes, altres inconformistes... Va ser molt especial i em va fer sentir molt a gust quan vaig veure que els músics que m'acompanyaven es ficaven en elles i les entenien. Eixa connexió va fer que no sentira la necessitat de tocar ni el piano ni la guitarra en pràcticament cap d'elles. Tots tocaven clarament el que jo volia escoltar".

En acabar la gravació, Pablo va tindre la impressió d'haver-ho donat tot com mai havia aconseguit. Segons les seues pròpies paraules "de la gravació de "Prometo" he aprés que cal provar, que cal perdre's per a trobar-se i que no cal tindre por de prendre certes decisions. Això ho vaig saber en acabar la gravació del disc i donar-me compte de tot el positiu que m'havia resultat esta nova experiència. Jo ho tenia clar des del principi i els fets m'ho van confirmar. Ara només puc dir que en "Prometo" ho he donat tot de mi i no m'he deixat res en el tinter".

dimecres, 4 juliol, 2018 - 22:00
dijous, 5 juliol, 2018 - 22:00
Noticíes

Aquest Nadal, i per primera vegada, arriba a València, La Nadalenca, un esdeveniment ubicat en la Plaça de Bous de València amb diferents activitats durant tot el mes de desembre i fins al dia 6 de gener de 2019. L'emblemàtica Plaça de Bous estarà coberta amb una carpa circular amb calefacció per acollir aquesta completa programació amb propostes d'oci per a totes les edats.

El festival "Locos por la Música", organitzat per Kiss FM, portarà més de quatre hores de pop a la Plaça de Bous de València el pròxim 16 de novembre. Un espectacle que s'ha convertit ja en una cita imprescindible per als amants de la música pop en espanyol i que comptarà amb les actuacions de Seguridad Social, Revólver, La Unión, Danza Invisible i La Guardia.

El concert, que començarà a les 20:30 hores, serà solidari i els beneficis aniran destinats a l'Associació "Asindown".

"Oxígeno Tour", la nova gira de la cantant Malú, arrancarà al mes d'octubre i inclourà dates dins i fora del nostre país. A la Plaça de Bous de València arribarà el 10 de novembre.

Al 2018, quaranta anys després de la seua primera actuació, Loquillo torna als escenaris amb "40 anys de Rock and Roll Actitud", una gira que presentarà en la Plaça de Bous de València el 9 de novembre.

Melendi estrenarà a l'agost el directe de "Ahora" i arribarà a la Plaça de Bous de València el 19 d'octubre. L'artista espanyol que més entrades va vendre al 2017 torna als escenaris a partir d'agost de 2018 amb "Ahora Tour", la seua gira més internacional, que comptarà amb 8 úniques dates a Espanya i inclourà un gran nombre de països del continent americà.