"OXÍGENO TOUR" DE MALÚ

"Oxígeno Tour", la nova gira de la cantant Malú, arrancarà al mes d'octubre i inclourà dates dins i fora del nostre país. A la Plaça de Bous de València arribarà el 10 de novembre.

Malú ja ha avançat diversos temes del què serà el seu dotzé àlbum d'estudi, "Oxígeno". Al mes de setembre va sorprendre amb "Invisible", una autèntica reinvenció de l'artista que es va convertir en Disc d'Or. Al març va descobrir "Ciudad de papel", un tema arravatador que mostra a Malú en màxima plenitud, en la que deixa entreveure sons i camins fins ara inexplorats, però en els que continua demostrant la seua immensa qualitat i talent.

Ama d'un potent directe, sempre única sobre l'escenari, Malú està acabant de donar forma a la seua pròxima gira mentres ultima la gravació d'aquest disc, "Oxígeno".

El concert començarà a les 21:30 hores.

Informació sobre l'acces de menors: els menors de 16 anys solament podran accedir al recinte acompanyats d'un adult.

Les entrades estan ja a la venda a: https://www.ticketmaster.es/event/malu-entradas/9525

 
 

dissabte, 10 novembre, 2018 - 21:30
Noticíes

Izal i la seua “Gira Autoterapia” arriben a la plaça de bous de València el pròxim 13 d'abril amb un nou muntatge i repertori que portarà als seguidors de la banda a viure una experiència musical durant més de dues hores de concert.

La imatge de gira està inspirada en el videoclip de la cançó “La increíble historia del hombre que podía volar pero no sabía cómo”. El videoclip parteix d'una idea de AfterliVe Films, que ha treballat en col·laboració amb Manuel Rubio i el seu capdavanter equip d'animació Hiru animation.

La Sala Alfons el Magnànim de la Beneficència acollirà dilluns, 4 de febrer, a les 19:00 hores, la presentació dels cartells taurins per a l'any 2019 a la plaça de bous de València.

Aquest Nadal, i per primera vegada, arriba a València, La Nadalenca, un esdeveniment ubicat en la Plaça de Bous de València amb diferents activitats durant tot el mes de desembre i fins al dia 6 de gener de 2019. L'emblemàtica Plaça de Bous estarà coberta amb una carpa circular amb calefacció per acollir aquesta completa programació amb propostes d'oci per a totes les edats.

El festival "Locos por la Música", organitzat per Kiss FM, portarà més de quatre hores de pop a la Plaça de Bous de València el pròxim 16 de novembre. Un espectacle que s'ha convertit ja en una cita imprescindible per als amants de la música pop en espanyol i que comptarà amb les actuacions de Seguridad Social, Revólver, La Unión, Danza Invisible i La Guardia.

El concert, que començarà a les 20:30 hores, serà solidari i els beneficis aniran destinats a l'Associació "Asindown".