Altres notícies

FIRA DE FALLES 2018

Entre el dissabte 10 de març i el dilluns 19 del mateix mes tindrà lloc en la plaça de bous de València la Fira de Falles. El programa, presentat per l'empresa Simón Casas Production, ho componen set corregudes de bous, tres corregudes de jònecs picades, una de piques i una correguda de jònecs sense picadors. Així, la primera gran fira de l'any repetix estructura i aposta per una conjunció entre les grans figures del toreig, com Ponce, Manzanares, Talavante, Cayetano, Castella, Perera, Roca Rey, i els jóvens valors que s'han guanyat la seua presència en una fira com a Falles, com és el cas de López Simón, Ginés Marín, Paco Ureña i Daniel Luque, entre altres.

El diumenge 11 de març s'iniciaran les corregudes falleres amb el torero valencià Román Collado, que repetirà el dia de Sant Josep, 19 de març. En la seua primera aparició li acompanyaran en el cartell Juan José Padilla i El Fandi. Mentres que, en la correguda que tancarà la fira, estaran junt amb ell Antonio Ferrera i Ginés Marín.

Altres dels esdeveniments serà la despedida de Juan José Padilla, que en la temporada de 2018 farà una gira per dir adéu a les arenes, coincidint amb el 25 aniversari de la seua alternativa.

Pel que fa als festejos populars, que correran de la mà de Toropasión, s'iniciaran l'11 de març, a les 11:00 hores, amb la novetat d'un "Desafío Vazqueño de Retalladors i Forcats" i els ferros de Prieto de la Cal i Fernando Palha. Per al 16 de març s'ha programat "La Nit del Carrer", que començarà a les 22.30 hores i que comptarà amb un desafiament de ramaderies, anelles i duels de retalladors en una nit de participació pública. Els actes conclouran amb el " XXIII Concurs Nacional de Retalls" que comptarà amb sis bous de Los Recitales i els millors retalladors d'Espanya. Les entrades es posen a la venda el dilluns 5 de febrer.

L'abonament de Falles també compta amb la correguda de jònecs que se celebrarà en la Fira de la Mare de Déu dels Desemparats, el 12 de maig.

En Falles, els festejos començaran a les 17 hores, mentres que el festeig de maig començarà a les 18:30.

La renovació de l'abonament serà entre el dilluns 5 de febrer i el dissabte 17 del mateix mes i continuarà comptant amb un 10% de descompte. Per als nous abonaments, amb un 5% de descompte, les dates aniran des del mateix dia 5 de febrer fins al 23 de febrer.

Tant els abonaments com les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web www.torosvalencia.com, en els punts de venda habituals i en les taquilles de la plaça de bous, en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 17 a 20 i els dissabtes de 10 a 14. Els dies de festeig les taquilles romandran obertes en horari ininterromput des de les 10 del matí.

La venda d'entrades soltes començarà el dilluns 26 de febrer.

En este 2018, la plaça de València complix 50 anys des de la seua reinauguració en 1968. Per això, s'ha volgut recordar esta efemèride amb el mateix cartell amb què es van anunciar aquelles Falles del 68, obra de Mariano Benlliure, un dels artistes més rellevants i el mestre de l'escultura taurina.


Fira de Falles - Programació

Dissabte, 10 de març: Jònecs de Nazario Ibáñez per a José Antonio Valencia (Escola Taurina d'Arles) , Arturo Gilio (Mèxic) i Borja Collado (Escola Taurina de València) .

Diumenge, 11: Bous de Jandilla-Vegahermosa per a Juan José Padilla, El Fandi i Román.

Dilluns, 12: Jònecs de Fernando Peña per a Jesús Chover, Alejandro Gardel i Ángel Téllez.

Dimarts, 13: Jònecs d'El Freixo per a Toñete, Jorge Rico i Marcos.

Dimecres, 14: Bous d'Alcurrucén per a David Mora, Álvaro Lorenzo i Luis David Adame.

Dijous, 15: Bous de Fuente Ymbro per a Juan Bautista, Daniel Luque i José Garrido.

Divendres, 16: Bous de Núñez del Cuvillo per a Sebastián Castella, José María Manzanares i Roca Rey.

Dissabte, 17: Bous de Domingo Hernández-Garcigrande per a Enrique Ponce, Alejandro Talavante i Paco Ureña.

Domingo, 18: Bous de Juan Pedro Domecq per a Miguel Ángel Perera, Cayetano i López Simón.

Dilluns, 19 matinal: Bous de Fermín Bohórquez per a Andy Cartagena, Sergio Galán i Llija Vicens.

Dilluns, 19 vespertina: Bous de Victoriano del Río-Toros de Cortés per a Antonio Ferrera, Román i Ginés Marín.

 

Fira Mare de Déu dels Desemparats. Diumenge, 12 de maig: Jònecs de Gómez de Morales per a Cristian Climent, Jorge Isiegas i Carlos Ochoa.

dissabte, 10 març, 2018 - 17:00 a dilluns, 19 març, 2018 - 11:30
dissabte, 12 maig, 2018 - 18:30

Programació Fira de Falles 2018

Programació Fira de Falles 2018

Noticíes

El festival "Locos por la Música", organitzat per Kiss FM, portarà més de quatre hores de pop a la Plaça de Bous de València el pròxim 16 de novembre. Un espectacle que s'ha convertit ja en una cita imprescindible per als amants de la música pop en espanyol i que comptarà amb les actuacions de Seguridad Social, Revólver, La Unión, Danza Invisible i La Guardia.

El concert, que començarà a les 20:30 hores, serà solidari i els beneficis aniran destinats a l'Associació "Asindown".

"Oxígeno Tour", la nova gira de la cantant Malú, arrancarà al mes d'octubre i inclourà dates dins i fora del nostre país. A la Plaça de Bous de València arribarà el 10 de novembre.

Al 2018, quaranta anys després de la seua primera actuació, Loquillo torna als escenaris amb "40 anys de Rock and Roll Actitud", una gira que presentarà en la Plaça de Bous de València el 9 de novembre.

Melendi estrenarà a l'agost el directe de "Ahora" i arribarà a la Plaça de Bous de València el 19 d'octubre. L'artista espanyol que més entrades va vendre al 2017 torna als escenaris a partir d'agost de 2018 amb "Ahora Tour", la seua gira més internacional, que comptarà amb 8 úniques dates a Espanya i inclourà un gran nombre de països del continent americà.

Acompanyat de la seua banda, "Los Black Betty Boys", i d'una orquestra Simfònica de 50 músics, dirigida per Carlos Checa. Així apareixerà Miguel Ríos en la plaça de bous de València el pròxim 29 de setembre, on presentarà el seu últim treball "Symphonic Rios", que dóna nom a la gira.